Mucha 4.
Mucha 4.
4 826Ft
Nofretiti
Nofretiti
4 445Ft
Vadludak
Vadludak
4 445Ft

Ugrás a bevásárlókosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.
Vasarlasi tudnivalok Nyomtatás E-mail

Az áruház kezelése

On-line áruházunkat úgy próbáltuk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálja a keresett terméket. A termékcsoportok felépítése a személyes vásárlás igényeinek megfelelő, ezen felül egy-egy termék bemutatásakor próbálunk ötleteket is adni a vásárláshoz. A legmegfelelőbb termék kiválasztásához igyekszünk a lehető legtöbb információt megadni egy-egy termékről.

 

Böngészés, bevásárlókosár

Áruházunkban bejelentkezés és rendelés leadása nélkül is tájékozódhat a termékekről. Amennyiben valamelyik termék elnyeri tetszését, behelyezheti a kosarába. Ilyenkor a termék egy virtuális kosárba kerül és ott is marad az Ön következő látogatásáig. Így nem szükséges, hogy ezeket a termékeket újra kikeresse.

Ezt követően eldöntheti, mit szeretne ezekkel az árukkal kezdeni:

- folytatja a nézelődést és visszatér a termékekhez

- törölheti a termékeket a kosárból (visszateheti az áruház polcára)

- regisztráció és bejelentkezés után megrendelheti. 

A Bevásárlókosár feliratra kattintva bármikor megtekintheti kosara aktuális tartalmát. Kosarában tetszőleges számú terméket tarthat, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből. A termék darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék melletti mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd a kosár frissítése gomb lenyomásával nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.  

Keresés

Termékeinket könnyen átlátható, többszintű kategóriákba soroltuk. A kategóriák nevére kattintva juthatnak el az alcsoportokhoz. A kívánt termékcsoportra kattintva jelennek meg a csoporthoz tartozó termékek. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termék saját információs lapjára, ahol részletes termékleírást és nagyobb képet is találhat. Itt találhatja meg a termék pontos árát és szállítási idejét is. Ha a termék tetszik Önnek, itt is a kosarába helyezheti azt. Amennyiben más terméket szeretne megnézni, a kezelőgombok segítségével visszatérhet a terméklistához és nézelődhet tovább. 

Áruházunkat keresési funkcióval is elláttuk. Ezzel a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni oly módon, hogy egy szót vagy szótöredéket megadva tudjon keresni a termékek megnevezései között. A "Speciális keresés"-re kattintva  paraméterek alapján tud keresni, pl. a kategóriákban és a termékleírásban is.

  

Regisztráció, bejelentkezés, kijelentkezés

Első vásárlása előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez a „Regisztráljon” menüpontra kattintva ki kell töltenie a regisztrációhoz szükséges adatokat.

Regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Credit Bt, mint a Kézimunkabolt web áruház üzemeltetője nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. Törvény előírásai szerint; valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt áruházunkba. Belépés után a Felhasználói Menü felirat alatt látni fog egy "Beállításaim" gombot. Erre kattintva szerkesztheti személyes adatait, változtathatja meg a bejelentkezéshez szükséges  jelszavát is.

Amennyiben már regisztrált web áruházunkban, de elfelejtette jelszavát, elég, ha az „Elfelejtette jelszavát?” feliratra kattint, majd megadja a regisztráció során használt e-mail címét, amire rendszerünk automatikusan elküldi Önnek a jelszót.

A „Fiók karbantartása” gombra kattintva módosíthatja időközben megváltozott adatait. Megrendelésének véglegesítése során rendszerünk lehetőséget biztosít arra, hogy rögzített adatait még egyszer ellenőrizhesse, és ha szükséges, módosíthassa. Kérjük, hogy ezt még a rendelés véglegesítése előtt hajtsa végre. Aktuális rendelését mindig arra a címre küldjük, amit a rendelés véglegesítése előtt megadott.

Megrendeléseit megtekintheti a „Rendelési adatok” gombra kattintva. Bejelentkezés után a termékek információs oldalán véleményt is írhat az adott termékről és értékelheti is azokat egy 5 fokozatú skálán.Amikor befejezte a vásárlást, kérjük, minden esetben jelentkezzen ki, főleg, ha olyan helyről internetezik, ahol a számítógépet mások is használhatják. A kijelentkezéssel megakadályozza, hogy valaki az Ön adatait használva rendelést adjon le áruházunkban.

 

Megrendelés

A kosár funkcióit az áruházba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztrálja magát és bejelentkezik rendszerünkbe. A kiválasztott termékek megrendelését a Bevásárlókosár funkciónál teheti meg. Ha a „Tovább vásárolok” ikonra kattint, visszatér a termékekhez, ha a „Pénztár” feliratra, akkor a megrendelés folytatása következik.

Először szállítási címet választhat. Azt is megteheti, hogy külön számlázási és szállítási címet ad meg, így lehetősége nyílik arra, hogy valakinek ajándékba küldheti a megrendelt terméket, a számla viszont az Ön nevére és címére érkezik.

A következő lépésben ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a mennyiséget, és kiválasztja a szállítás módját.

A tovább gombra kattintva eljut a megrendelés utolsó lépéséhez, ahol utoljára ellenőrizheti megrendelésének adatait és megjegyzést fűzhet megrendeléséhez. Amennyibe valamin javítani szeretne, a megrendelőlap tetején lévő ikonok egyikére kattintva, a megrendelés különböző lépéseihez térhet vissza: Szállítási cím, szállítási mód, fizetési mód. Ha a termék nevére kattint, megjelenik annak információs oldala.

Ha mindent rendben talál, nyomja meg a Rendelés jóváhagyása gombot és ezzel véglegesítheti rendelését.

Megrendelésének beérkezéséről értesítést küldünk Önnek e-mailben. Megrendelésének feldolgozása ténylegesen ezután kezdődik el. A beérkezett rendelések feldolgozása után Önt egy újabb e-mailben értesítjük a várható szállításról. A küldemény elkészülte után még egy értesítést küldünk a postára adásról, az ezt követő napokban várhatja küldeményünk megérkezését.

Tájékoztatjuk, hogy a következő menüpontban is talál információkat:

http://kezimunkabolt.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=25  

   

Szállítás

Amennyiben minden áru a rendelkezésünkre áll, 14 napos (jogszabály szerint 30 nap) szállítási határidőt vállalunk. Minden termékünknél feltüntettük, hogy megrendelés esetén milyen szállítási időt tudunk vállalni.

Több, különböző szállítási határidejű termék rendelése esetén mindig a hosszabb szállítási idő az érvényes.

Ha Ön több terméket rendel, és esetleg valamelyik termék a vállalt időn túl érkezne meg, értesítjük Önt, és Ön dönt arról, kér-e több részletben történő szállítást,  vagy valamivel hosszabb szállítási határidővel, de egyszerre kéri a megrendelt árut. Több részletben történő szállítás esetén a hiányzó áruk szállítására eső postaköltséget egyeztetjük.

 

Amennyiben a számlázási cím eltér a szállítási címtől, úgy kérjük, azt külön jelezzék!

 

Megrendelt termékeit a Magyar Posta szállítja ki Önnek postai utánvéttel. A szállítási költséget a megrendelés bruttó összege alapján határoztuk meg, figyelembe véve a Magyar Posta díjtételeit.

A pontos összegeket a következő linkre kattintva megtekintheti:

http://kezimunkabolt.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=25

Felhívjuk figyelmét a következőkre: Programunk még nem tudja kezelni azt a helyzetet, amikor Ön fonalkészletet kér egy gobelinhez és ezt a Megjegyzés rovatba beírja. Előfordulhat olyan eset, amikor a fonalkészlet ára már másik szállítási kategóriába emeli a rendelés végösszegét. Ezért minden esetben kérjük Önt, hogy ha fonalkészletet is rendel, ellenőrizze a megrendelés végösszegét és ez alapján számítson a magasabb postaköltségre.

A csomagolási költséget áraink tartalmazzák!

Mivel küldeményeinket a Magyar Posta kézbesítői viszik el Önhöz, a szállítást is akkor várhatja, amikor a kézbesítő Önökhöz szokott érni. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, arról értesítést hagy.  A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban, az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a küldeményt tételesen ellenőrizte! Amennyiben valamilyen hiányosságot észlel, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 30 9367813 számon, és kollégánk az Ön segítségére lesz.

A megrendelt termékek átvétele után lehetősége van élni elállási jogával.

Ennek részleteit az alábbi menüpontban olvashatja el:

http://kezimunkabolt.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=20&Itemid=25  

 

Fizetés

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget minden esetben utólag, a küldemény átvételekor kell a postai kézbesítőnek kifizetnie. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Utalvánnyal vagy bankkártyával való fizetés nem lehetséges. Nagyobb értékű megrendelés esetén előzetes egyeztetés alapján átutalással történő előre fizetés is lehetséges. Erre vonatkozó igényét kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon!

 

Biztonság

A Credit Bt. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, olyan működési hiba esetén, ami megakadályozza a www.kezimunkabolt.hu -hoz való csatlakozást. Mindenkinek saját felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépét az illetéktelen behatolásoktól. Kérjük, minden esetben úgy csatlakozzon az Internethez, hogy számítógépén naprakész vírusirtó és –kereső program van telepítve, kiegészítve valósidejű vírusfigyelővel is! Ez az Önök és a mi érdekünk is.

További információt talál Üzletszabályzatunkban:

http://kezimunkabolt.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=25

 

 
< Előző   Következő >

Webaruhaz


Az összes termék listázása


Speciális keresés
Ugrás a bevásárlókosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Latogatottsag

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai nap33
mod_vvisit_counterTegnapi nap269
mod_vvisit_counterThis week33
mod_vvisit_counterThis month2853
mod_vvisit_counterAll days694976